Laatste nieuws

Pepernoten Bingo

22 oktober 2023

Doe zondag 26 november gezellig mee met de Pepernoten Bingo en maak kans op vrijkaartjes […]

Lees meer

Freaky Air World

22 oktober 2023

Op zondag 5 november komt Air World tot leven door de meest enge gedaantes. Dwergen, […]

Lees meer

Openingstijden Herfstvakantie

8 oktober 2023

Za 14 okt t/m zon 22 okt 2023 za 14 okt: 13.30 tot 20.00 uur […]

Lees meer

Verjaardagsfeesten

E-Village is hét perfecte adres voor een geslaagd verjaardagsfeest. Geef jouw verjaardag een extra speciaal tintje en kies voor een arrangement.

Gameparty

Het tarief voor de gameparty bedraagt €12,50 per persoon. Dit is  inclusief entree voor de gamehal en twee consumpties. Voor de consumpties kun je iets te drinken of te snoepen halen bij  de bar. Je betaalt één consumptiebon voor frisdranken zoals Cola, Sinas, Ice tea en koffie/thee. Voor een glas ranja of Dubbelfriss en snoep zoals Mars, Snicker, Twix, chips en snoepzakje betaal je een halve consumptiebon. We hebben ook heerlijke ijsjes. 

Gameparty met frietjes en snack

Maak jouw verjaardagsfeest helemaal compleet en ga na het gamen met z’n allen lekker frietjes eten. Het tarief voor de gameparty met friet en een snack bedraagt €15,50 per persoon. Dit is inclusief entree voor de gamehal, twee consumpties en friet met een snack.

Je kunt kiezen uit de volgende snacks: frikandel, kroket, bami schijf, kaassoufflé en mexicano. Mayonaise en curry worden apart geserveerd. 

Gameparty met pannenkoeken

Met vrienden en vriendinnen gamen en daarna zelf pannenkoeken bakken in kleine gourmetpannetjes. Hoe gezellig is dat? Het tarief voor de Gameparty met pannenkoeken bedraagt €16,50 per persoon. Dit is inclusief entree voor de gamehal,  twee consumpties en pannenkoeken. Je eet zoveel pannenkoeken als je wilt!

Snackparty

Kies voor het Snackparty-arrangement en geef jouw feest een gezellig tintje. Het tarief voor het snackparty-arrangement bedraagt €15,50 per persoon inclusief entree voor de gamehal, twee consumpties, diverse soorten chips en hartige minisnacks.

 

Combineer de gameparty met 1 uur Air World of een half uur laserschieten

 

Alle arrangementen zijn uit te breiden met 1 uur Air World of een half uur laserschieten.

Het tarief voor een gameparty met 1 uur Air World en 2 consumpties bedraagt €17,50 p.p. Het tarief voor een gameparty met een half uur laserschieten en twee consumpties bedraagt €16,50 p.p. 

Het tarief voor een gameparty met 1 uur Air World, 2 consumpties en friet met een snack bedraagt €20,50 p.p. Het tarief voor een gameparty met een half uur laserschieten, twee consumpties en friet met een snack bedraagt €19,50 p.p.

Let op: laserschieten kan alleen op zaterdag en zondag!

Jouw feestje vier je toch zeker bij E-Village?