Laatste nieuws

Paaszaterdag 31 maart Games & Crafts

20 februari 2018

Vind je het leuk om naast het gamen ook even iets creatiefs te doen? Schuif […]

Lees meer

Vrijdag 30 maart Active Friday 12+, de gameavond voor tieners

9 januari 2018

Vrijdag 30 maart a.s. is het weer Active Friday bij E-Village, de wicked gameavond voor […]

Lees meer

Verjaardagsfeesten

E-Village is hét perfecte adres voor een geslaagd verjaardagsfeest. Geef jouw verjaardag een extra tintje en kies voor een van onderstaande arrangementen.

Gameparty

€ 10,50 per persoon inclusief  toegang tot de gamehal en 2 consumpties. Voor de consumpties kun je iets te drinken of te snoepen halen bij  de bar. Frisdranken als cola, sinas, ice tea, etc. als ook koffie/thee = 1 consumptiebon. Een glas ranja of dubbelfriss als ook het snoep zoals mars, snicker, twix, chips, snoepzakje, etc. = 1/2 consumptiebon. Er is ook ijs verkrijgbaar.

Gameparty met frietjes

Maak het verjaardagsfeest helemaal compleet! Na het gamen met z’n allen lekker friet eten voor slechts € 13,50 per persoon. Dit is inclusief toegang tot de gamehal, 2 consumpties en friet met een snack.

Jullie kunnen kiezen uit de volgende snacks: frikandel, kroket, bami schijf, kaassoufflé, mexicano en viandel. Mayonaise en curry krijg je er apart bij. 

Gameparty met pannenkoeken

Eerst met vrienden en vriendinnen lekker gamen en daarna zelf pannenkoeken bakken in kleine gourmetpannetjes. Ook dat is mogelijk. Het tarief voor de Gameparty met pannenkoeken bedraagt € 13,50 p.p.  inclusief toegang tot de gamehal,  2 consumpties en pannenkoeken.

Snackparty

Of kies voor het Snackparty-arrangement en geef jouw feest een gezellig tintje. Het tarief voor het snackparty-arrangement bedraagt € 13,50 p.p. inclusief toegang tot de gamehal, 2 consumpties, diverse soorten chips en hartige minisnacks.

Jouw feestje vier je toch zeker bij E-Village?