Laatste nieuws

Kom op Tweede Paasdag naar E-Village

10 maart 2024

Dit wil je niet missen! E-Village is op Tweede Paasdag open én er wordt een […]

Lees meer

Verjaardagsfeesten

E-Village is hét perfecte adres voor een geslaagd verjaardagsfeest. Geef jouw verjaardag een extra tintje en kies voor een van onderstaande arrangementen.

Gameparty

Het tarief voor de gameparty bedraagt € 12,50 per persoon. Dit is inclusief entree en 2 consumpties. Voor de consumpties kun je iets te drinken of te snoepen halen bij de bar. Frisdranken zoals cola, sinas, ice tea, etc. en koffie / thee is 1 consumptiebon. Een glas ranja, een glas dubbelfriss, flesje water en het snoep zoals mars, twix, snicker, chips, snoepzakje, etc. is 1/2 consumptiebon. Er is ook ijs verkrijgbaar. 

Gameparty met frietjes en een snack

Maak jouw verjaardagsfeest helemaal compleet en ga na het gamen met z’n allen lekker frietjes met eten. Het tarief voor de gameparty met friet en een snack bedraagt € 15,50 per persoon. Dit is inclusief entree, 2 consumpties en friet met een snack. Jullie kunnen kiezen uit de volgende snacks: frikandel, kroket, bami schijf, kaassoufflé, mexicano en viandel. Mayonaise en curry worden apart geserveerd. 

Gameparty met pannenkoeken

Eerst met vrienden en vriendinnen gamen en daarna zelf pannenkoeken bakken in kleine gourmetpannetjes. Ook dat is mogelijk. Het tarief voor de Gameparty met pannenkoeken bedraagt €16,50 per persoon inclusief 2 consumpties en pannenkoeken. Jullie mogen zoveel pannenkoeken eten als jullie willen! 

Snackparty

Of kies voor het Snackparty-arrangement en geef jouw feest een gezellig tintje. Het tarief voor het Snackparty-arrangement bedraagt € 13,50 p.p. inclusief entree, 2 consumpties en diverse soorten chips en hartige minisnacks.

 

Breid je arrangementje uit met 1 uur Air World of 1/2 uur laserschieten

Je kunt de gameparty eenvoudig uitbreiden met 1/2 uur laserschieten. De tarieven zijn dan als volgt:

Het tarief voor onbeperkt gamen en 1 uur Air World bedraagt €14,00 p.p.  Met 2 consumpties erbij betaal je €17,50 en met 2 consumpties en friet met een snack betaal je €20,50 p.p. 

Het tarief voor onbeperkt gamen en 1/2 uur laserschieten bedraagt €13,00 p.p. Met 2 consumpties erbij betaal je €16,50 p.p. en met 2 consumpties en friet met een snack betaal je €19,50 p.p. 

Let op: laserschieten kan alleen op zaterdag of zondag!