Ook voor buitenactiviteiten ben je bij E-Village aan het juiste adres

Collega's van de Herman Broerenschool gaan Speurfietsen bij E-Village

Een keer per jaar gaan alle collega's van de Herman Broerenschool uit Roermond een activiteit met elkaar doen. "Een gezellige studiedag noemen we dat", vertelt Mariel rijks, secretaresse van de school. "We zijn de dag begonnen met een workshop en lunch op school en zijn daarna vertrokken richting E-Village in Roggel. Wat een verrassing dat we per tandem gingen Speurfietsen. Voor de meesten van ons een hele uitdaging!

Tandemfietsen door het Leudal

"We vertrokken in groepjes met een aantal opdrachten op zak. Het weer deed goed mee en de fietstocht van zo'n 15 kilometer voerde ons dwars door het prachtige Leudal. Onderweg was er nog een stop met koffie en vlaai en krijgen we allerlei vragen over kabouters die hier volgens de verhalen ooit geleefd zouden hebben. De speurfietstocht is geïnspireerd op het boek 'Klein Volk' van Ton van Reen", gaat Mariel verder. "Voor de collega's die liever niet wilden fietsen waren er bij E-Village verschillende creatieve workshops georganiseerd. Ook zij hebben een leuke middag gehad."

Hele gezellige en gemoedelijke sfeer

"Het is echt heerlijk om actief buiten te zijn en eens iets anders te doen met de mensen met wie je iedere dag samenwerkt. Ik heb dan ook alleen maar positieve reacties gehoord over de teambuildingactiviteit. De sfeer was gezellig en gemoedelijk. Bij terugkomst hadden de medewerkers van E-Village in reuze pannen een 'American Grill' voor ons bereid. Dat was echt tot in de puntjes verzorgd, ik kan niet anders zeggen", besluit een enthousiaste Mariel. 

Heb je binnenkort ook iets te vieren en ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Mariel? Kijk dan eens op onze website onder arrangementen voor de mogelijkheden of neem contact met ons op, tel: 06-44916129. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@e-villageroggel.nl