Ontdek E-Village Air World tijdens de Open Dag op 6 oktober

Wij hebben een nieuwe attractie en daarom organiseren we op zondag 6 oktober een Open Dag. Die dag laten we je graag zien wat wij allemaal in huis hebben. Laat je verrassen door het gloednieuwe E-Village Air World!

Air World

Spring, klim en glij op meer dan 500 vierkante meter opblaasbare glijbanen, een stormbaan, een klimwand en nog veel meer. De glijbaan is maar liefst 8 meter hoog! Uniek in Nederland. Deze belevenis wordt extra cool met de speciale effecten van lasers en blacklight. Maak het mee en beleef het bij E-Village.  Je betaalt slechts € 1,- p.p. voor een half uur springen inclusief een paar Air World gripsokken die daarna van jou zijn !

Nog meer te doen bij E-Village

Tijdens de Open Dag kun je ook gratis de vetste games spelen voor op de XBOX, Playstation, Wii of Switch in onze E-Village Gamehal. Of ga je liever voor old school met de Arcade- of andere retrogames. Met meer dan 80 games is er altijd een spel bij dat jij leuk vindt.

Ben er bij!

Wij nodigen je van harte uit om er zondag 6 oktober bij te zijn. We starten om 15.00 uur en gaan door tot 20.00 uur. Tussendoor is er een Meet & Greet met Pikachu en kun je je laten schminken.

 

Tot ziens tijdens onze Open Dag op 6 oktober!