E-Village weer open met duidelijke spelregels

Vorige week besloot E-Village om vooralsnog dicht te gaan. Met de actuele situatie rondom het coronavirus vonden wij het het niet verantwoord om open te blijven. Zeker met de herfstvakantie voor de deur. Na goed nadenken en puzzelen hebben wij een manier gevonden om toch open te kunnen gaan. Open met duidelijke spelregels. Als je naar E-Village komt, heb je gereserveerd en kies je voor of Air World of Gamen. Beide combineren is nu niet mogelijk. 

Keuze tussen Air World óf Gamen

"Wij komen onze bezoekers heel graag tegemoet en zijn blij dat we tóch open kunnen", vertelt Caroline. "We hebben echt gepuzzeld hoe we het hier veilig en verantwoord kunnen organiseren. Ons gebouw bestaat eigenlijk uit twee delen. Dat komt nu goed uit. In het ene deel is onze Air World en in het andere deel kun je Gamen. Bezoekers maken nu vooraf de keuze. Daarmee zorgen ervoor dat er niet te veel mensen tegelijk komen en dat er zo min mogelijk 'heen en weer' wordt gelopen. We denken dat dit een prima oplossing is"

Reserveren verplicht

Plan je bezoek aan E-Village door van te voren te reserveren via onze website: www.e-villageroggel.nl. De entree bedraagt €9,00 p.p. voor twee uur gamen of één uur Air World. Dit is inclusief water of ranja. Het tijdsslot dat je reserveert is ook de tijd die je hebt om te gamen of te springen in Air World. Wanneer het tijdsslot is verstreken word je verzocht plaats te maken voor de volgende (groep) bezoekers.

Reserveer je met een groep? Dan zijn er in die groep maximaal twee personen boven de 18 toegestaan. Dat geldt ook voor verjaardagsfeestjes. Combideals en laserschieten zijn vooralsnog niet mogelijk. 

Horeca blijft dicht

De horeca van E-Village blijft gesloten. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen. Boek je nu een ticket dan is dat inclusief water of ranja. Caroline: "Uit ervaring weten we dat je naar een uur springen in Air World echt wel dorst hebt."

Let op andere openingstijden!

De openingstijden (tijdsslot) voor het Gamen zijn als volgt. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 15.30  en van 16.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is er nog een extra tijdslot van 18.30 tot 20.30 uur. 

De openingstijden (tijdsslot) voor Air World zijn als volgt. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 14.00, 14.00 tot 15.00, 15.00 tot 16.00 en van 16.00 tot 17.00 uur

Heel graag tot ziens bij E-Village!