E-Village gaat vooralsnog dicht

Met pijn in het hart heeft E-Village besloten om vooralsnog dicht te gaan. Met de actuele situatie rondom het coronavirus vinden Caroline en Jurgen, de eigenaren van E-Village, het niet verantwoord om open te blijven. Zeker met de herfstvakantie voor de deur. “Er zijn te veel mensen tegelijk bij E-Village. Dat levert een te grote toestroom op bij de ingang. In de gamehal is veel ruimte en is alles coronaproof. Dat hebben we goed op orde. Dus daar zit het probleem niet. Bovendien willen wij een bijdrage leveren aan het verder terugdringen van het virus”, aldus Caroline.

Geplande events

Ondanks dat de reserveringen blijven doorlopen, gaat E-Village nu toch dicht. Iedereen die  gereserveerd heeft, wordt door E-Village geïnformeerd. Dat geldt voor de events en voor de normale reserveringen. En betaalde E-tickets worden teruggestort. De geplande Lego Show van 18 oktober gaat niet door. Net als de Freaky Air Night met Halloween.

Wowdeal vouchers

“Er liep een Wow deal actie voor Air World”, gaat Caroline verder. “Er zijn al veel vouchers verkocht. Deze vouchers zullen langer geldig blijven. Zodra duidelijk is wanneer wij weer opengaan, zullen wij hierover berichten.”