Heb je binnenkort iets te vieren? Lees dan eens het verhaal van Ingrid over haar familiedag.

Een super familiedag voor de familie Cleven!

Voor de familie Cleven uit Echt is het een jaarlijkse traditie geworden. Iedere zondag voor Pasen trekt de familie er samen op uit. “Zo houden we de familiebanden sterk en we vinden het bovendien heel gezellig om iets met elkaar te ondernemen”, vertelt Ingrid Westerink-Cleven. Samen met haar oudste zus organiseert zij ieder jaar de familiedag. “Het is begonnen na het overlijden van onze ouders. We gaan elk jaar samen naar de kerk om hen te gedenken. Aansluitend maken we er met alle broers en zussen met aanhang én kleinkinderen een mooie dag van. We zijn inmiddels met 32 man! Zo waren we al een keer in een escaperoom, speelden we het ‘Wie is de Mol-spel’ en dit jaar waren we bij E-Village in Roggel.”

DE GPS-tocht was een geweldige activiteit

“Op de website van E-Village hadden we al snel een familie-uitje gevonden: het GPS-spel De Moordzaak”, gaat Ingrid verder. “Echt iets voor ons om in teams als echte rechercheurs een moord op te lossen. In groepjes van 5 of 6 personen gingen we in Roggel op pad. Onderweg kregen we allerlei meerkeuzevragen en spannende opdrachten. Het leuke was dat we in overleg met E-Village ook vragen konden toevoegen over onze eigen familie. Dat hebben we natuurlijk gedaan! Het was heerlijk om met elkaar actief buiten te zijn. Aan het eind van de middag kwamen we weer terug bij E-Village. De jeugd ging gelijk door met gamen en wij hebben gezellig in het café van E-Village nagepraat over onze avonturen van die middag.”

Ter afsluiting een heerlijke American Grill

“Het was voor iedereen leuk. De jongste is 12 en de oudste is zestig. We hebben ons allemaal goed geamuseerd. De sfeer was heel relaxed en gezellig. We hebben de dag afgesloten met een American Grill bij E-Village. Dat was zalig! Er was veel keuze ook voor de vegetariër in onze familie. Ook de prijs- kwaliteitverhouding is dik in orde. Ik kan echt niet anders zeggen dat dat we een SUPER dag hebben gehad!”, besluit een enthousiaste Ingrid.  

Heb je binnenkort ook iets te vieren en ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Ingrid? Kijk dan eens op onze website onder arrangementen voor de mogelijkheden of neem contact met ons op, tel: 06-44916129