Zondag 26 november Spectaculaire Retro Gamebeurs bij E-Village

Op zondag 26 november a.s. is het zover: dan vindt bij E-Village Roggel de Retro Game Beurs plaats. Een evenement waar je bij ruim 170 stands allerlei games, spellen, gimmicks en accessoires kunt kopen. Een must go voor de echte liefhebber en verzamelaar!

Nostalgie

Snuffelen en struinen tussen een gigantisch aanbod van bijvoorbeeld Nintendo games, Sega Games, Sony Playstation, Atari en zelfs Dreamcast spellen. De Retro Gamebuers is nostalgie, liefhebberij en een super event voor de verzamelaar. Sinds een paar jaar wordt de Retro Game Beurs met veel succes in Tilburg georganiseerd. Voor de eerste keer verplaatst deze beurs zich naar E-Village in Roggel

Openingstijden 

Liefhebbers en bezoekers zijn van harte welkom van 10.00 tot 20.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid direct voor de deur van E-Village.

Tarieven

Bezoekers van de Retro Game Beurs betalen € 3,00 p.p. entree. Maak je bezoek helemaal compleet met een combiticket voor € 6,00 p.p. Dit ticket geeft toegang tot de beurs en ook tot E-Village. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Bezoekers kunnen een ‘SNES Classic mini’ winnen

Die dag is er een loterij waar je leuke prijzen mee kunt winnen. De hoofdprijs is een heuse “SNES Classic mini”. Een apparaat dat in limited edition is verschenen en waarmee je perfect ‘oude’ games kunt spelen. Het belooft een groots evenement te worden. Wie weet loop je hier zelfs helden zoals Darth Vader en Zelda tegen het lijf! Ga met jouw Cosplayheld op de foto en maak kans op vrijkaartjes voor E-Village!

Lancering nieuwe website E-Village

Tijdens de Retro Game Beurs op zondag 26 november lanceert E-Village haar gloednieuwe website! Helemaal up-to-date, responsive en natuurlijk boordevol informatie over al onze activiteiten.

Kortom, zorg dat je er bij bent op zondag 26 november a.s. bij E-Village