Nieuw bij E-Village: laserschieten

7 juli 2017

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een heuse Laser Zone bij E-Village. Komende zomervakantie kun je bij ons nu dus ook laserschieten!

Ga gewapend met je lasergeweer en je teamgenoten de baan op. Ervaar dit superspannende actiespel waarbij je jouw vlag moet verdedigen en de vlag van de tegenstander moet veroveren. Met 3 levens sta je aan de start. Lukt het jou en je team om via spannende schuilplaatsen in het donker je doel te bereiken? Laserstralen, meeslepende muziek en super vette projecties maken het spel tot een ware attractie voor jong en oud!

Wanneer

De hele zomervakantie van 15  juli t/m 27 augustus van dinsdag t/m zondag vanaf 13.30 uur. Na de vakantieperiode alleen in het weekend en op aanvraag.

Duur

Hoe lang? Je speelt een half uur. Natuurlijk kun je het spel ook meerdere keren spelen!

Kosten

Je betaalt €9,50 per persoon per half uur. Maak je de combinatie vrij gamen en laserschieten bij E-Village dan krijg je extra zomerkorting en betaal je een totaalprijs van €15,00 per persoon. We gaan dan uit van een ½ uur laserschieten.

Reserveren gewenst

Meld je met minimaal 4 en maximaal 24 personen aan. Het is mogelijk om met 2 of met 4 teams tegelijk te spelen. Nà de zomervakantie kun je laserschieten vanaf 8 tot 24 personen. Reserveer het laserschieten door ons te bellen via 06 449 161 29 of stuur een e-mailtje naar info@e-villageroggel.nl

Ga eens helemaal op in dit superspannende actiespel!